ELDH Consulting Korlátolt Felelősségű Társaság
1022 Budapest, Eszter utca 18.

Jogalkotás

A hazai és európai uniós környezetvédelmi jogi szabályozás terjedelme és komplexitása alapvetően meghatározza a gazdaság szereplőiek mozgásterét. Bár mind a hazai, mind az uniós jogszabályok sokféle lehetőséget biztosítanak az érintettek számára a jogalkotásban való álláspontjuk megjelenítésére, ezen folyamatokban való sikeres részvétel elengedhetetlen feltétele a megfelelő információ, szaktudás és kapcsolatrendszer.

A jogalkotási folyamatba való bekapcsolódás előfeltétele annak naprakész ismerete, hogy melyek a várható, előkészítés, elfogadás alatt álló jogszabály-tervezetek. Érintettségük azonosítása érdekében cégünk szabályozási területek széles köre kapcsán nyújt személyre szabott információt ügyfelei számára a Budapesten és Brüsszelben előkészített és tárgyalt jogszabályi javaslatok kapcsán. Ennek keretében vállaljuk egyes szabályozási kérdések folyamatos nyomon követését, ügyfeleink korai figyelmeztetését, illetve részletes egyedi elemzések elkészítését.

Ügyfeleink érdekeinek megfelelő érvényesítéséhez a hazai és uniós egyes jogalkotási kezdeményezésekhez szakértői véleményeket, jogszabály-terveteket, módosító javaslatokat, stb. készítünk. Emellett támogatást nyújtunk ügyfeleinknek az összetett szakpolitikai és jogalkotási folyamatokban való minél hatékonyabb részvételhez: feltérképezzük az ügy legfontosabb szereplőit, találkozókat szervezünk a döntéshozókkal, ellátjuk képviseletüket.

Copyright 2014 | ELDH CONSULTING Kft.