ELDH Consulting Korlátolt Felelősségű Társaság
1022 Budapest, Eszter utca 18.

Munkatársaink

Az ELDH Consulting Kft.-t dr. Gosztonyi Ádám és dr. Baranyai Gábor alapították. Az alapító tulajdonosok számos szakértőt foglalkoztatnak, akik önéletrajzát kérésre rendelkezésre bocsátjuk.

Gosztonyi Ádám

 

Gosztonyi Ádám (42) az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán végzett jogász szakon. Ugyanitt szerzett környezetvédelmi szakjogász képesítést. A Közép-Duna-völgyi Környezetvédelmi Felügyelőségen eltöltött három év után 2002-ben csatlakozott a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériumhoz. Ádám a hatósági jogi, majd a minisztérium jogszabály-előkészítő főosztályát vezette. Ezen feladatkörében ellátta a teljes magyar környezetvédelmi, természetvédelmi és vízügyi hatósági rendszer felügyeletét, valamint vezette az EU környezetvédelmi jogszabályainak átültetését. A közszférából való távozása óta tanácsadói és ügyvédi praxist folytat, tagja a Budapesti Ügyvédi Kamarának. A környezeti felelősség, környezetvédelmi termékdíj, természetvédelmi eljárások vezető szakértőjeként ipari, közszolgáltató és kereskedelmi cégek széles körének ad tanácsot. Ádám felsőfokon beszél angolul.


 

Baranyai Gábor

 

Baranyai Gábor (41), az ELDH Consulting Kft. ügyvezetője, az ELTE jogi karán diplomázott jogászként, majd a University College London diákjaként környezetvédelmi jogi mesterdiplomát (LL.M.) szerzett. A White & Case LLP budapesti irodájában töltött hároméves gyakorlatot követően 1999 és 2003 között Magyarország környezetvédelmi attaséja volt Brüsszelben. 2003-ban csatlakozott a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériumhoz, ahol 2008-ig az EU jogi és koordinációs főosztályt vezette. Ennek keretében széles körű tapasztalatot szerzett az uniós környezetvédelmi döntéshozatal, jogalkotás és jogalkalmazás területén. 2010 és 2014 között a Külügyminisztérium EU ágazati politikákért felelős helyettes államtitkáraként dolgozott. Felelősségi körébe tartozott a környezetvédelem, éghajlatpolitika, energiapolitika, mezőgazdaság, közlekedéspolitika, valamint a belső piac területén a magyar kormányzati álláspont koordinációja. Gábor volt továbbá a Magyarországgal kapcsolatos uniós jogi vizsgálatok fő kormányzati koordinátora. Miniszteri biztosként irányította a 2013. évi Budapesti Víz Világtalálkozó megszervezését. Gábor felsőfokon beszél angolul és franciául.

Copyright 2014 | ELDH CONSULTING Kft.